Interface is not working

Post Reply
foureyez
Posts: 2
Joined: Mon Mar 19, 2018 12:39 pm

Interface is not working

Post by foureyez » Mon Mar 19, 2018 1:28 pm

Hi all,

I'm experiencing some problems with DUIK 15.52 on my Mac Pro 2013. The buttons of the UI don't work. I use the Wiggle script a lot but now it won't work anymore. Very strange because on my Macbook Pro it works just fine.
I tried uninstalling DUIK and re-installing it (via installer & manually) but it remains the same.
Both systems run OS SIerra 10.12.6 and AE 15.0.1 (Build 73).
Anyone else experiencing the same problem and more important: any solutions?
Thanx.

blue
Posts: 3
Joined: Fri Jan 19, 2018 12:29 am

Re: Interface is not working

Post by blue » Mon Mar 19, 2018 10:55 pm

I'm having the same problem on my Windows 7 PC. I've tried pasting the text into the presets.xml file but it hasn't fixed the problem. I tried reinstalling Duik, nothing changed.The github link to the revised presets file isn't functioning. No replies from the developer on this forum. Too bad for me, I'd just gone thru a bunch of tutorials and was excited to integrate Duik in my workflow.

sabrinaali06
Posts: 1
Joined: Thu Sep 20, 2018 2:48 pm

Re: Interface is not working

Post by sabrinaali06 » Thu Sep 20, 2018 2:52 pm

foureyez wrote:
Mon Mar 19, 2018 1:28 pm
Hi all,

I'm experiencing some problems with DUIK 15.52 on my Mac Pro 2013. The buttons of the UI don't work assurances obsèques. I use the Wiggle script a lot but now it won't work anymore. Very strange because on my Macbook Pro it works just fine.
I tried uninstalling DUIK and re-installing it (via installer & manually) but it remains the same.
Both systems run OS SIerra 10.12.6 and AE 15.0.1 (Build 73).
Anyone else experiencing the same problem and more important: any solutions?
Thanx.
It may be because of a bug or something that could hinder as a redirect.

Post Reply