Artwork layer disconnected from ik rig

Rigging, animation, import/export of characters, props and cameras comprehensive tool set for After Effects.
Forum rules
Please read these rules and advices before posting.
  • Before you ask any question about a tool, to avoid duplicates, please:
    1. Search for a solution in the available guides and documents.
      The Duik user guide is available as a PDF for free, or you can buy the beautiful book and help finance Duik.
    2. Some video tutorials are available.
    3. Maybe you can find an answer in the frequently asked questions (FAQ).
    4. You can user the search tool of this forum to see if your question has already been asked.
  • We're very few people to manage this forum, please be patient if we're a bit long to answer.
  • Don't hesitate to answer to other people's questions! The goal of this forum is not only to have the Rainbox team answer users' questions, but to have everyone sharing and helping each other.
  • Finally, please always be polite, and keep in mind that all we want is sharing techniques and knowledge, helping each other.
Post Reply
csemler
Posts: 1
Joined: Fri Apr 06, 2018 3:12 pm

Artwork layer disconnected from ik rig

Post by csemler » Fri Apr 06, 2018 3:28 pm

Hi, I'm using Duik to animate a boy and his leg has become disconnected from the rest of the animation. The controller still works and it moves the foot, and you can still see the puppet pins from the bones moving where they are supposed to, just the actual leg artwork is not moving.
Helpme.png
Helpme.png (201.08 KiB) Viewed 250 times
The only thing I can think of that caused this is maybe the photoshop file it is referencing became disconnected or modified, but I don't remember modifying it. I have the same rig being used across multiple AE files and it's effecting all of them. Any help would be greatly appreciated!

Post Reply