Error on walkcycle (?)

Rigging, animation, import/export of characters, props and cameras comprehensive tool set for After Effects.
Forum rules
Please read these rules and advices before posting.
  • Before you ask any question about a tool, to avoid duplicates, please:
    1. Search for a solution in the available official user guide.
    2. Some video tutorials are available.
    3. Maybe you can find an answer in the frequently asked questions (FAQ).
    4. You can make a search to see if your question has already been asked.
    • Thank you for giving a detailed and precise title to your topics, to help searching in the future.
    • We're very few people to manage this forum, please be patient if we're a bit long to answer.
    • Don't hesitate to answer to other people's questions! The goal of this forum is not only to have the Rainbox team answer users' questions, but to have everyone sharing and helping each other.
    • Finally, please always be polite, and keep in mind that all we want is sharing techniques and knowledge, helping each other.
Post Reply
Oliveira
Posts: 1
Joined: Tue Dec 25, 2018 7:33 pm

Error on walkcycle (?)

Post by Oliveira » Tue Dec 25, 2018 7:54 pm

Hi,

Im using adobe after effects cc 2019 to animate a simple character with duik bassel.
When I click on walk cycle it all works well expect the arms of my character, they dont move at all, and it creats 6 new errors as shown on the prints, any idea on how to solve it?
Screenshot_1.png
Screenshot_1.png (290.4 KiB) Viewed 377 times
Screenshot_2.png
Screenshot_2.png (224.52 KiB) Viewed 377 times
Screenshot_3.png
Screenshot_3.png (131.13 KiB) Viewed 377 times
Thank you,
Oliveira
(Sorry for my weak english)

User avatar
Duduf
Posts: 585
Joined: Mon Jun 20, 2016 2:59 pm

Re: Error on walkcycle (?)

Post by Duduf » Wed Dec 26, 2018 4:33 pm

Hi,

There are still some issues with the walk cycle and the new javascript engine of the expressions, sorry.
  1. Try to disable and enable again the expressions, this may fix the issue.
  2. If not, switch the expression engine to Extendscript (legacy) in the project settings, this will fix the issue.

Post Reply